FJERNSTUDIUM i MINDFULNESS

FJERNSTUDIUM i MINDFULNESS – et ti-ugers forløb – via telefon og mail.Grundlæggende, simpel instruktion i mindfulness – det er hensigten med kurset.
Mindfulness er en praktisk vej til at udvikle evnen til at se klart, forstå os selv og andre bedre, så vi får et mere muntert og fyldigt liv.
Undervisningen i mindfulness er fri for religiøse overtoner, den handler om din måde at tænke, føle og handle på.Om din måde at bruge din egen erfaring til at vågne op med.
Mindfulness – åndsnærvær – bruges i dag til mange forskellige ting, f.eks. at reducere spændinger eller stress. Og det er det velegnet til!
Det vil være biprodukter af hvad du lærer her.
Mindfulness i dens rene og klassiske betydning handler om at finde dit sande jeg. Det handler om at smyge alle udenomsværker af dig og finde ind til det vigtige i hvert øjeblik. Når du ser dybt ind i dig selv vil du have muligheden for at befri dig selv fra de begreber du har om dig selv, om verden og andre.
Når du begynder at leve på denne måde, dvs. være autentisk den du er når du er i direkte kontakt med verden som den er , ikke som dine begreber om den er, vil dine lidelser transformeres og dit liv blive mere vitalt vibrerende. Stress reduktion vil ske og dit forhold til dine følelser og tanker vil ændre sig.
Meditation foregår ikke kun på en stol eller en pude. Alt hvad du gør er en chance for at engagere dig selv nærværende i nuet. Når du engagerer dig i øjeblikkets åndsnærvær, gør det alt hvad du gør i din hverdag helligt og fuld af mening, også når du vasker op.
Det vil føre dig til et sted indeni dig selv, hvor du møder verden uden ideer eller forudfattede meninger, hvor du kan løsgøre dig fra begreber og vanemæssige historier og mentale konstruktioner. Du vil i stedet se verden som den virkelig er, i vores umådelig stråleglans og ømhed og i vores mest forfærdelige forvrængninger. Mindfulness tillader os at erfare lysten ved at røre ved livet dybt og autentisk. Det giver en vej fra lidelse til glæde. Det opmuntrer os til at gøre alt dette i hvert øjeblik af vores daglige liv.
Tillid vil være nødvendig. Ikke som religiøs tro på figurer eller doktriner men som et valg vi gør om at træde ind i tingene som de er og arbejde med og lære af hvad som helst der dukker op, lige meget hvor umuligt det ser ud. Det handler om tillid til egen kraft og den er ikke baseret på fornuft, men på valg og vilje. Det er et valg vi gør for at åbne os selv for usete og ukendte muligheder.
Hvordan?
Telefonsamtale – en time ugentligt fast.
Skriftlige instruktioner over mail.
Daglig læsning og øvelse.
Selvdisciplin.
Du får praksis instruktion og forslag til øvelser. Du får dem mundtligt og du får dem skriftligt efterhånden. Du må ikke gå videre før programmet for en uge er gennemført. Og før du føler dig på hjemmebane i stoffet for ugen. Du kommer altså til at arbejde med både din dovenskab og din utålmodighed
Pris : 9.900 kr.
FacebookTwitterGoogle+Del