Online Studium : Det vise hjerte eller buddhistisk psykologi.

  • Faren er ikke at sjælen skal tvivle på, at der er noget brød, men at den vil lyve for sig selv og overbevise sig selv om at den ikke er sulten.
  • Kender du til at være fanget? Fanget af din egen tilstand? Af frygt, forvirring, vrede, fornærmethed, arrogance, selvmedlidenhed, jalousi, osv?
    Ved du at du kan befris fra dit eget slaveri?
    Du er ikke dine tanker, følelser. Men uden redskaber vil de styre dit liv.

Dette studie giver dig:

1) Overblik over grundbegreber og grundøvelser i almen buddhistisk psykologi
2) Koncetreret arbejde med egne problematikker og ressourcer.

I sin kerne handler det om at finde indre frihed, glæde og balance. Det gøres ved at arbejde med udviklingen af visdom og medfølelse.
Vi vil gennemgå det store repertoire af begreber og forståelser, kognitive og emotionelle træninger, der handler om 5 store temaer:

1  Hvem er du i virkeligheden?
2  Den store medicin : mindfulness
3  At transformere rødderne til lidelse
4  At finde frihed
5  At virkeliggøre det kloge hjerte

For hvert tema formuleres filosofiske begreber og principper, som vi vil arbejde  igennem og belyse i form af  konkrete eksempler.
Det er et individuelt tilrettelagt studium, du bestemmer starttidspunktet og skal derefter afsætte tid de næste 5 måneder.
Èn gang månedligt vil du få tilsendt – over mail – en ny tekst til læsning og til meditation.
Der vil være en times telefon/Skype-vejledning én gang månedligt.

Studiet er ikke en intellektuel øvelse, søger at gå fra det skriftlige sprog til det mundtlige, til refleksionen og til meditationen over erkendelsen.

Studiet varer et halvt år og du skal afsætte tid til selvstudium på ca. 100 sider om måneden, og til meditation over de centrale temaer.

Pris: 9.900 kr.

Tilmelding: Send en mail til mail@steenlykke.dk med dit navn, tlf. nr. og navn på kursus. Desuden indbetales kursusbeløbet til Sydbank: Reg. nr. 7110, konto nr. 0000239749 . Angiv venligst navn og kursus/temadag ved indbetalingen. Bemærk, tilmelding er bindende. For yderligere information kontakt Steen Lykke, 45 20432115.

FacebookTwitterGoogle+Del